UK Україна переможе
(0)

Зателефонуйте нам

+38 (098) 644 00 33 +38 (098) 644 00 50

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Недосвідчений майстер? Нерівна плитка? Чи неякісний клей?

Досвідчені майстри знають, що укладання плитки - це трудомісткий процес, що вимагає чіткого дотримання технології, порушення якої тягне за собою цілу низку проблем. І навіть якщо ви візьмете матеріал бездоганної якості (плитку чи клей), нехтування базовими правилами ускладнить вам роботу і вплине на результат.

Фахівці ТМ БУДМІКС постійно працюють над тим,щоб забезпечити такою продукцію, що спростить зусилля майстрів у роботі з укладання плитки. Розробляючи рецептури клеїв, ми постійно вдосконалюємо формулу та впроваджуємо нові технології. Нині наші клеї для плитки користуються популярністю серед будівельних бригад семи західних областей України, де реалізовується продукція нашої торгової марки.

Втім, ми рекомендуємо не забувати про базових 10 правил при укладанні плитки:

  1. Основа (підлога, стіна) повинна бути рівною та чистою. Нерівності призводять до перевитрат клею. Тому краще спершу поштукатурити стіни по маяках, а на підлозі зробити стяжку або влити самоналивну підлогу.
  2. Грунтування поверхні – обов’язковий етап, яким нехтують деякі майстри. Пам'ятайте, що на погрунтованій стіні (підлозі) плитка краще приклеюється до основи.
  3. Плитку потрібно класти на гребінку, а не на "ляпухи" чи "бороздки". Тому що там, де утвориться порожнеча- плитка може дати тріщину.
  4. Густина клею при замішуванні має значення. Якщо клей зарідкий - плитка просяде, якщо клей загустий - у деяких місцях він може не схопитись із плиткою. Замішуйте клей згідно інструкції, що на упаковці клею, який ви обрали.
  5. Клей потрібно наносити як на основу поверхні, так і на плитку. Тоді ефект приклеювання матиме 100%
  6. Якщо ви кладете плитку під душові та ванни, перед процесом укладанням обов'язково зробіть гідроізоляцію. Це не дасть вологості потрапити в основу стіни чи підлоги.
  7. Уважно обирайте клей: у ванну купуйте клей, який  витримує вплив вологи, для теплої підлоги - клей, який витримує вплив температурних навантажень. Не намагайтесь зекономити на універсальності матеріалу, адже кожен вид клею має складники, призначенні для експлуатації у відповідних умовах. Також для різних типів плитки (керамічна, керамограніт, мармурова, порцелянова, скляна тощо) є різні види клею.
  8. Подбайте про розкладку плитки перед її укладанням. Щоб побачити де краще зробити зарізку, з якого боку приховати різану плитку. Зазвичай плитку кладуть від центру стіни (підлоги) до країв.
  9. Використовуйте рівень (васервагу) і лазер для створення ідеально рівної поверхні.
  10. Використовуйте в роботі СВП- систему, це полегшує і пришвидшує процес укладання плитки.

Дотримуйтесь цих основ та використовуйте клеї від ТМ БУДМІКС, щоб забезпечити бажаний результат. Наші консультанти допоможуть підібрати матеріали згідно ваших потреб.

Ось найпопулярніші позиції клеїв, які обирають майстри:

К-0 - для облицювання стін та підлог керамічною плиткою з водопоглинанням не менше 3%. Рекомендований розмір плитки до 600х600 мм

К-1- для облицювання стін та підлог керамічною плиткою чи природнім каменем з водопоглинанням не менше 1%

К-4- для приклеювання будь-яких видів матеріалів: керамічної плитки, керамограніту, мозаїки, гресу, декоративного каменю та теплих підлог.

К-6 - для приклеювання мармурових плит, мозаїки та інших світлих порід каменю.

К-7 - для облицювання поверхонь, що зазнають температурного впливу (печей, камінів, димоходів, підлог із підігрівом тощо) плиткою розміром до 300х300мм.

К- 10 - для приклеювання будь-яких видів оздоблювальних матеріалів: плит надвеликих розмірів (від 600*600 мм і більше) , керамічної плитки, керамограніту, мозаїки, ґресу, декоративного каменю.

І нехай усе вам вдасться!

Останні новини
Каталог продукціі
Завантажити повний каталог продукціі у PDF
завантажити